Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOL High-impact workshop | Vacatureteksten schrijven en optimaliseren met chatGPT

24 november 2023 @ 09:30 - 17:00

Wil je leren hoe je boeiende en overtuigende vacatureteksten kunt creëren die de juiste kandidaten aantrekken? Dan is onze training vacatureteksten schrijven met ChatGPT precies wat je nodig hebt!

Bij onze training draait alles om het benutten van de kracht van geavanceerde kunstmatige intelligentie om de perfecte vacatureteksten te creëren. En met ChatGPT, de meest geavanceerde taalmodeltechnologie van OpenAI, ben je verzekerd van kwaliteit en impact.

Wat kun je verwachten van onze training?
De kandidaat van nu zich echt niet meer laat vangen door een standaard functieprofiel op de werkenbij-website. We hebben te maken met het internet. Want hoe zorg je eigenlijk dat Google je aardig vindt en jouw vacature gevonden wordt door jouw gedroomde kandidaat? En hoe zorg je er dan vervolgens voor dat die kandidaat ook daadwerkelijk solliciteert?

We nemen je mee op een boeiende reis door de essentiële elementen van het schrijven van effectieve vacatureteksten. Leer hoe je de juiste toon en stijl kunt vinden, hoe je de aandacht van lezers kunt trekken en vasthouden, en hoe je de unieke eigenschappen van een baan kunt benadrukken om de juiste kandidaten aan te spreken.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en je waardevolle inzichten geven in het optimaliseren van je tekst met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe je de juiste zoekwoorden kunt gebruiken om je vacatures hoger te laten ranken in zoekmachines en hoe je met behulp van AI-aangedreven suggesties teksten kunt verbeteren.

Maar dat is niet alles! Naast de theoretische kennis, bieden we je ook praktische oefeningen en feedbacksessies. Je zult de geleerde principes direct in de praktijk brengen en waardevolle ervaring opdoen in het schrijven van overtuigende vacatureteksten.

Of je nu een ervaren vacaturechrijver bent die zijn vaardigheden wil versterken of iemand die nieuw is in het veld en wil leren van de besten, onze training is voor iedereen toegankelijk. We verwelkomen enthousiaste individuen die klaar zijn om hun schrijfvaardigheid op het gebied van vacatureteksten naar een hoger niveau te tillen.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Deze workshop is bedoeld voor recruiters, intercedenten, HR- medewerkers, HR-adviseurs en marketing- en communicatiemedewerkers die de arbeidsmarktcommunicatie oppakken.

Ook is deze workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

WAT GA IK LEREN?

  • Welke voorbereiding tref je?
  • Hoe schrijf je een pakkende functietitel?
  • Wat maakt een tekst wervend en prikkelend?
  • Hoe laat je de tekst aansluiten op de lezer?
  • Hoe kan ik ChatGTP inzetten voor het schrijven van vacatureteksten?
  • Wat kan storytelling en beeld hier in betekenen? Hoe zorg je voor een online vindbare vacaturetekst? Hoe kom je in Google for Jobs?
  • Welke wettelijke do’s & don’ts zijn er?
  • Hoe zorg je voor een inclusieve vacaturetekst?

 

Wil jij aan de slag met beter vindbare vacatureteksten, met de kracht van ChatGPT? Wil je meer resultaat en kwalitatief beter resultaat uit jouw vacatureteksten? Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in voor deze training!

SCHRIJF JE IN!

Wil je meer informatie over deze training?

MEER INFORMATIE

Of wil je graag persoonlijk contact met een van ons? Laat dan hier je gegevens achter en een van onze opleidingsadviseurs neemt contact met je op.

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://recruitmentopleiding.nl/training-opleiding/vacatureteksten-schrijven/

Organisator

Recruitmentopleiding.nl
Telefoon
06-21980720
E-mail
info@recruitmentopleiding.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Alkmaar