Vacatureteksten schrijven met ChatGPT

24 november 2023

9.30 - 17.00 uur

Alkmaar

495 euro nu €250,- 

Wil je leren hoe je boeiende en overtuigende vacatureteksten kunt schrijven die de juiste kandidaten aantrekken? Dan is onze training 'Vacatureteksten Schrijven met ChatGPT' precies wat je zoekt!

In onze training staat het benutten van de kracht van geavanceerde kunstmatige intelligentie centraal om de perfecte vacatureteksten te creëren. Met ChatGPT, het meest geavanceerde taalmodel van OpenAI, ben je verzekerd van teksten met kwaliteit en impact.

4

De moderne kandidaat laat zich niet meer vangen door een standaard functieprofiel op een 'werken bij'-website. We leven immers in het digitale tijdperk. Maar hoe zorg je ervoor dat Google je vacature positief beoordeelt en jouw gedroomde kandidaat deze vindt? En hoe zorg je er vervolgens voor dat deze kandidaat ook daadwerkelijk solliciteert?

We nemen je mee op een reis langs de essentiële elementen van het schrijven van effectieve vacatureteksten. Leer hoe je de juiste toon en stijl vindt, de aandacht van lezers trekt en vasthoudt, en de unieke eigenschappen van een baan benadrukt om de ideale kandidaten aan te spreken.

Naast dat we alle in's en out's van de ideale vacaturetekst bespreken, leren we je ook hoe je ChatGPT kunt inzetten om deze klus een stuk makkelijker te maken!

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-163
Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-114

vacaturetekst schrijven? Zet de kracht van CHatgpt in

Onze ervaren instructeurs begeleiden je en geven waardevolle inzichten in het optimaliseren van je tekst met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe je de juiste zoekwoorden gebruikt om je vacatures hoger te laten ranken in zoekmachines en hoe je met behulp van AI-aangedreven suggesties teksten verbetert.

Maar er is meer! Naast theoretische kennis bieden we ook praktische oefeningen en feedbacksessies. Pas de geleerde principes direct toe en doe waardevolle ervaring op in het schrijven van overtuigende vacatureteksten.

Voor wie is deze training?

Of je nu een ervaren vacaturetekstschrijver bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of iemand die nieuw is in het veld en wil leren van de besten, onze training staat open voor iedereen. We verwelkomen iedereen die zijn schrijfvaardigheid op het gebied van vacatureteksten naar een hoger niveau wil tillen.

Deze training is gericht op recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, HR-adviseurs en marketing- en communicatiemedewerkers die zich bezighouden met arbeidsmarktcommunicatie. Ook is de workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-177

Wat je gaat leren

✅ Welke voorbereiding is noodzakelijk?
✅ Hoe schrijf je een pakkende functietitel?
✅ Wat maakt een tekst wervend en prikkelend?
✅ Hoe laat je de tekst aansluiten op de lezer?
✅ Hoe zet ik ChatGPT in voor het schrijven van vacatureteksten?
✅ Wat kunnen storytelling en beeld bijdragen?
✅ Hoe zorg je voor een online vindbare vacaturetekst?
✅ Hoe verschijn je in Google for Jobs?
✅ Wat zijn de wettelijke do's en don'ts?
✅ Hoe schrijf je een inclusieve vacaturetekst?

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-66

De investering - en het rendement

Dit investeer je:

De kosten voor deze training zijn 495 euro voor de gehele dag exclusief 21% BTW. Nu voor de laatste 3 plekken rekenen we 250 euro p.p.! Schrijf je samen in met een collega? Dan krijgen jullie beide nog eens 20% korting.

Ook investeer je jouw tijd: de training duurt 1 dag, maar het verder inzetten en doorontwikkelen van jouw nieuwe vaardigheden vraagt ook na de training aandacht.

Dit levert het je op:

Het levert je een dag vol met inspiratie, kennis, tools en nieuwe vaardigheden op. Daarnaast ontvang je veel materiaal en naslagwerk wat je kunt gebruiken. Ook hebben we een heerlijke lunch en gezonde en minder gezonde versnaperingen voor je tijdens deze dag. En dan hebben het nog niet eens gehad over wat het je na de training gaat opleveren in je werk ;-).

Aan de slag met deze training? Schrijf je in!

Wil jij aan de slag met deze training? Schrijf je dan in! Wij geloven in de effectiviteit van kleine groepen. Vol is dus vol!

Na aanmelding ontvang je van ons alle informatie en de factuur. Na het voldoen van de factuur is jouw aanmelding definitief.

Weet je nog niet definitief of je kunt deelnemen? Laat dan evengoed hier jouw gegevens achter voor een optie. Geef dit aub aan in het opmerkingenveld.

Aanmelden