Over Ons

Wie zijn we?

Wij, Joyce van der Poel en Véronique Wanst, hebben jarenlang ervaring in het recruitmentvak en in loopbaanmanagement. Wij werken dus aan beide kanten van de tafel. Wij geloven namelijk dat wanneer iemand écht op de juiste plek zit hier iedereen bij wint. Met Verhelder Talent bieden we advies aan werknemers, werkzoekenden en werkgevers op het gebied van allerlei loopbaan- en sollicitatievraagstukken, maar ook over het vinden van de juiste match. Met recruitmentopleiding.nl bieden we recruiters de kennis, tools en vaardigheden die nodig zijn om te komen tot de perfecte match. Niet op basis van het cv en hard skills, maar juist op basis van de persoon achter het cv. Wat drijft die persoon, in welke contact komt iemand optimaal tot zijn recht? En meer van dit soort vragen helpen we te beantwoorden.

Wij zeggen altijd: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Het moet dus anders als je ander resultaat wil. 

De juiste mensen vinden én de goede mensen te binden, dat is wat ons betreft de basis van recruitment.

Recruitment is het vakgebied wat het als eerste merkt als de arbeidsmarkt verandert. Het trekt als eerste aan, maar het vangt ook de eerste klappen als het even minder gaat. Dat treft de organisatie, maar ook de kandidaat en werknemer. Soms sta je dan voor een lastige puzzel, laat je de financieel / juridische argumenten zwaarder wegen dan de kwaliteit van de werknemer op die taak binnen de organisatie? Want de juiste persoon op de juiste plek heeft veel voordelen; meer productiviteit, blijere medewerkers, minder ziekteverzuim en ga zo maar door.

Opleiding.

Om vraagstukken op het gebied van recruitment te lossen zou je ervoor kunnen kiezen om een specialist in dienst te nemen of het recruitment uit te besteden met behulp van een selectiebureau. Maar dat zijn dure oplossingen en niet voor ieder bedrijf weggelegd of even effectief. Wat jij wil is de juiste kennis, vaardigheden en tools om te komen tot de optimale match. Recruitmentopleiding.nl biedt precies dat! Van opleidingen online tot in-company trainingen. We denken graag met je mee over de ideale oplossing.

Loopbaanadvies.

Naast opleiding bieden we ook loopbaantrajecten speciaal voor recruiters. Want als recruiter heb je iets te kiezen! Waar ga jij je in specialiseren? Welke vaardigheden zijn er nodig om in de toekomst ook relevant te zijn op de markt? Hoe kun je werken aan een optimaal personal-brand? Allemaal zaken waar we je graag in ondersteunen.

Benieuwd met wat voor zaken we je kunnen helpen? Klik hier!