Training en opleidingen

Training & Opleiding

Recruitment gaat over mensen. Stuk voor stuk uniek en een cruciaal onderdeel van dé perfecte match. Recruitmentopleiding.nl helpt recruiters deze perfecte match te maken door ze de nieuwste tools te geven in werving en selectie.

Online-opleidingen en in-company training

We hebben online-opleidingen die we desgewenst uitbreiden met begeleiding door middel van feedback en persoonlijke (online) gesprekken waarin we de doelen en voorliggende vraagstukken bespreken. Maar we geven ook in-company trainingen over verschillende onderwerpen.    

E-Learning | Recruitment; de basis

De online-opleiding Recruitment; de basis helpt jou als startende of gevorderde recruiter je weg te vinden in een veranderende arbeidsmarkt. Deze veranderingen vragen om vaardigheden en aanpassingsvermogen van recruiters; maar ook dat iemand zijn weg online kent, verbindingen weet te maken en een relatie kan warmhouden. Het vraagt om marketingkennis én mensenkennis. Daarom bestaat deze opleiding uit kennis en theorie over de belangrijkste onderwerpen in het recruitment proces, geven we voorbeelden van best practices, maar gaan we ook aan de slag met vaardigheden zoals boolean search en het voeren van selectiegesprekken.

Deze online-opleiding is opgebouwd uit 8 modules die je in eigen tempo online kunt volgen

De opdrachten in de opleiding kan je direct toepassen in je werk als recruiter. Zo werk je niet alleen je kennis bij maar vink je ook je To-Do lijstje af!

MEER INFORMATIE

E-Learning |Online-vaardigheden voor recruiters

De veranderende arbeidsmarkt vraagt om online vaardigheden en aanpassingsvermogen van recruiters. De werkzaamheden zijn nog meer verschoven naar online. En het persoonlijke contact met opdrachtgevers, kandidaten en collega’s is vervangen door online-contact op afstand. 

Als recruiter wil je, ook nu je online moet werken, je taken effectief kan voortzetten. In deze opleiding leren we je de online-vaardigheden die je daarbij nodig hebt. Daarnaast wil je de tijd die je nu misschien over hebt productief inzetten. Dit kan je o.a. doen door te werken aan talentsourcing of employer branding.

Deze online-opleiding bestaat uit 6 modules met kennis en theorie over de belangrijkste onderwerpen van het online-recruitment proces waar je juist nú mee aan de slag kan. We geven voorbeelden van best practices, maar gaan we ook aan de slag met vaardigheden zoals boolean search en het voeren van online selectiegesprekken.

Kortom, nieuwe uitdagingen!

MEER INFORMATIE

De trainingen van recruitmentopleiding.nl

Naast de online-opleidingen geven we ook trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit het recruitmentproces. Deze trainingen geven we een aantal keren per jaar in de regio Alkmaar. Daar kan je je als recruiter, HR-medewerker, HR-adviseur of teamleider op inschrijven.

Deze trainingen zijn incompany erg effectief. Door de kennis en en vaardigheden van het gehele team in een keer te ontwikkelen neem je een voorsprong op concullega’s uit de markt. Recruitment gaat er nu eenmaal om of je de snelste en de beste bent 😉

Deze incompany-trainingen zijn op maat gemaakt en dus toegespitst op de vraagstukken van jouw organisatie.

Al lerende je To-Do lijstje af

De opdrachten tijdens de trainingen zijn er zoveel mogelijk op gericht dat jij je niet alleen ontwikkelt tot een top-recruiter, maar dat je ook meteen je To Do-lijstje afwerkt. We werken niet met fictieve vacatures, maar met vacatures die nu voorliggen. En we bellen niet met fictieve kandidaten, maar met échte kandidaten. Aan de bak dus!

We geven o.a. incompany trainingen over:

We bieden de trainingen aan in het hele land en voor beginnend recruiters tot recruitment-experts! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Loopbaanadvies & Coaching

De begeleiding en coaching van startende recruiters kan tijdrovend zijn, maar geen aandacht voor de ontwikkeling van recruiters kost uiteindelijk productiviteit en dus geld. Recruitmentopleiding.nl helpt je recruiter op weg door on-the-job of op afstand te coachen. Daarnaast ondersteunen we in het begeleiden en coachen bij loopbaanvragen.

MEER INFORMATIE