Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breng de Candidate Journey in kaart!

30 juni 2023 @ 09:30 - 16:30

€495

Ontdek en verbeter jouw Candidate Journey!

Wil je de perfecte kandidaten aantrekken voor jouw organisatie? Wil je begrijpen hoe potentiële talenten zich voelen en gedragen gedurende het wervingsproces? Zoek niet verder! Onze training “Breng jouw Candidate Journey in kaart” is precies wat je nodig hebt om jouw wervingsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

In deze interactieve workshop nodigen we je uit om actief aan de slag te gaan met de candidate journey van jouw organisatie. De candidate journey is de reis die jouw kandidaat aflegt van het moment dat ze voor het eerst met jou of jouw organisatie in contact komen tot het moment dat ze aan het werk zijn. Door deze procesmatig in kaart te brengen ga je ontdekken waar er nog verbeter mogelijkheden zijn en wat je zou kunnen doen om onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrentie. We maken gebruik van een brownpaper, een krachtig hulpmiddel dat je in staat stelt om het wervingsproces visueel te maken en verbeteringen te signaleren. We onderzoeken waar jij als recruiter het verschil kan maken. Durf jij die uitdaging aan?

Tijdens de training bieden we je de tools en inzichten die je nodig hebt om:

  • De reis van je kandidaten te begrijpen: Ontdek hoe potentiële kandidaten jouw organisatie ervaren, vanaf het allereerste contactmoment tot aan de onboarding. Identificeer pijnpunten en kansen voor verbetering.
  • Betere kandidaatervaring te creëren: Leer hoe je de candidate journey kunt optimaliseren en een naadloze en positieve ervaring kunt bieden. Ontdek hoe je de verwachtingen van kandidaten kunt overtreffen en de concurrentie een stap voor kunt blijven.
  • De impact van je employer brand te vergroten: Begrijp hoe de candidate journey een directe invloed heeft op je employer brand. Leer hoe je je organisatie kunt positioneren als een aantrekkelijke werkgever en talenten kunt aantrekken die perfect passen bij je bedrijfscultuur.
  • Verbeteringen te signaleren en te implementeren: Werk samen met andere deelnemers aan de workshop en ons ervaren team om concrete verbeteringen te identificeren en oplossingen te vinden voor de uitdagingen in jouw candidate journey. We bieden begeleiding en ondersteuning bij het implementeren van de verbeteringen.

In deze krappe markt is het van belang het proces dat de kandidaat doorloopt zo kort, gemakkelijk en klantvriendelijk mogelijk verloopt. Tegelijkertijd is het nog steeds van belang dat jij in dit proces goed kan beoordelen of dit inderdaad de juiste kandidaat is voor de functie. Dit is een spanningsveld waar we mee aan de slag gaan.

Waarom kiezen voor onze training?

  1. Praktische benadering: Geen saaie lezingen, maar een hands-on workshop waarin je meteen aan de slag gaat met het in kaart brengen en verbeteren van jouw candidate journey.
  2. Ervaring en expertise: Wij hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van candidate journeys voor diverse organisaties.
  3. Maatwerk: We passen de training aan op basis van jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Geen twee candidate journeys zijn hetzelfde, en wijbegrijpen dat.
  4. Meetbare resultaten: Je zult direct resultaat zien na het implementeren van de verbeteringen die je tijdens de training hebt geïdentificeerd. Een verbeterde candidate journey leidt tot betere kandidaten en uiteindelijk tot succesvolle aanwervingen.

Wacht niet langer! Neem de leiding in het aantrekken van topkandidaten en transformeer jouw wervingsproces met onze training “Breng jouw Candidate Journey in kaart”. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar het aantrekken en behouden van het beste talent!

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor recruiters, intercedenten, HR- medewerkers, HR-adviseurs en marketing- en communicatiemedewerkers die de arbeidsmarktcommunicatie oppakken.

Ook is deze workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

 

Overtuigd? SCHRIJF JE IN!

 

Wil je meer informatie over deze meet-up of over de mogelijkheid deze workshop incompany te organiseren? We komen graag met je in contact!

Gegevens

Datum:
30 juni 2023
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€495
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Recruitmentopleiding.nl
Telefoon
06-21980720
E-mail
info@recruitmentopleiding.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Alkmaar