Vacatureteksten schrijven

Denk je wel eens terug aan die goede oude tijd, toen je gewoon een functieprofiel opstelde en die naar de krant stuurde? Die tijd is écht geweest. Naast dat de kandidaat van nu zich echt niet meer laat vangen door een standaard functieprofiel, hebben we ook nog zoiets als het internet. Want hoe zorg je eigenlijk dat Google je aardig vindt en jouw vacature gevonden wordt door jouw gedroomde kandidaat? En hoe zorg je er dan vervolgens voor dat die kandidaat ook daadwerkelijk solliciteert? Tijdens deze workshop krijg je op deze en nog veel meer vragen antwoord. Daarnaast gaan we ook écht aan de slag met een vacature bij jouw organisatie. Zo werk je niet alleen aan jouw kennis en vaardigheid, maar ook aan jouw to-do lijstje.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor recruiters, intercedenten en marketing- en communicatiemedewerkers die de erbaeidsmarktcommunicatie oppakken.   Ook is deze workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

Wat ga ik leren?

We nemen je van A tot Z mee in de volgende onderwerpen:

  • Storytelling
  • Doel(groep)gerichte vacaturetekst
  • Vindbare vacaturetekst (SEO)
  • Clichés vermijden en prikkelen
  • Wervende teksten voor social media
  • Do’s & Don’ts (ook wettelijk)

Op welke manier kan ik deze workshop volgen?

  1. Open inschrijving: kijk in de agenda of en wanneer er een kennissessie gepland staat
  2. In-house: we komen bij jou op kantoor of op school (of waar dan ook) om de training te geven. Vanaf 5 personen.
  3. E-Learning: je volgt de kennissessie online met behulp van een E-Learning / webinar en online coaching

Investering

De investering voor de workshop is afhankelijk van de manier waarop je de workshop volgt. De E-Learning kost €195,- excl. 21% BTW. De open inschrijving workshops zijn €295,- excl. 21% BTW. Wil je dat we bij jou op kantoor komen? Dan maken we graag een offerte op maat. De workshop in-house en open inschrijving duurt 1 dagdeel.

Aanmelden en meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor deze training!