traject

Loopbaanadvies

Recruitment is een heel mooi en veelzijdig vak. Toch kan je als recruiter twijfelen aan je rol of taken binnen de organisatie. Wil je onderzoeken van welk onderdeel van het vak je echt blij wordt? Of twijfel je of de organisatie waar je nu werkt wel bij je past?

Leuk en zinvol

Dagelijks ben je bezig met de loopbaan van anderen. Maar denk je ook wel een aan jouw eigen loopbaan? Wat vind jij eigenlijk echt leuk? Wat zou voor jou een mooie volgende stap in jouw carrière zijn?

Recruitmentopleiding.nl is een initiatief van Verhelder Talent. En dat is precies wat we doen; wij verhelder talent en helpen bij het vertalen van talent naar werk. Dit doen we aan twee kanten van de tafel. Verhelder Talent biedt recruitmentadvies en loopbaan- en sollicitatieadvies. Wij kunnen jou dus beter helpen dan wie dan ook!

Wij helpen bijvoorbeeld met:

  • Het in kaart brengen van jouw talenten en drijfveren doormiddel van een loopbaanscan;
  • Het in kaart brengen van jouw energiegevers en vreters en vertalen deze naar jouw huidige taken;
  • Via een online programma krijg je toegang tot uitdagende opdrachten, artikelen en filmpjes die je helpen in de zoektocht;
  • We kijken naar de arbeidsmarkt en jouw toegevoegde waarde daarop;
  • We creëren samen een loopbaanpad en hakken gefundeerde knopen door;
  • Werk – privé, zingeving, zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met stress zijn onderwerpen die we waar noodzakelijk meenemen in het traject.

Dit is hoe we dat doen:

We combineren persoonlijke gesprekken met online opdrachten. Zo kunnen we de tijd samen optimaal benutten voor de vragen die voor jou het aller-belangrijkste zijn. Je kan zelf in de tijd tussen de gesprekken aan de slag met jouw zoektocht door het maken van de opdrachten.

We bieden ook e-coaching, dat kan de voorkeur hebben i.v.m. reistijd.

Laten we eerst even kennismaken

Het eerste gesprek is een gratis kennismaking. We nodigen je dan ook graag uit op kantoor voor een kopje thee of koffie. Maar kan natuurlijk ook telefonisch of video-bellen. Maar we helpen je graag écht verder. Maak direct een afspraak bij Verhelder Talent!