Nieuwe workshops en trainingen online

Recruitmentopleiding.nlNieuws Leave a Comment

Nu het tweede kwartaal van 2023 is gestart is het weer tijd voor een nieuwe planning voor de komende maanden. Gelukkig staan er weer volop fysieke trainingen gepland, maar geven we ook nog steeds trainingen online. Zo kan je kijken wat jouw voorkeur heeft.

In mei beginnen we met de workshop ‘Vacatureteksten maken met chatGPT’. Dat is een hing-impact workshop waarin we direct aan de slag gaan met de vacature die jij het snelste ingevuld wil zien. We laten alles wat je moet weten aan bod komen; de voorbereiding, de (functie)titels, de tekst, beeld, wettelijke eisen en inclusiviteit. Maar ook leren we je omgaan met chatGPT, want het is een prachtige tool die we vooral moeten leren gebruiken! Als laatste staan we stil bij de vindbaarheid en dus de algoritmes van het internet en de verschillende apps. Kortom, zit je met een vacature in je maag die je maar niet vervuld krijgt, of zie je een vacature aankomen en wil je personeelstekort voor zijn? Schrijf je dan snel in voor de workshop ‘Vacatureteksten maken met chatGPT’ op 8 mei, 30 juni of op een andere datum na de zomervakantie.

Wil je deze training online volgen? Dat kan op 15 mei!

Op 6 juni en 10 juli geven we de vaardigheden training ‘Wie is hier nu eigenlijk de baas!?!’. Dit is een training die alles in zich heeft om het selectiegesprek in deze krappe markt te ‘nailen’ 😉

Want je springt natuurlijk een gat in de lucht als we een geschikte kandidaat gesolliciteerd heeft op de openstaande vacature. Maar nu is het nog de kunst om haar of hem binnen te halen. Maar natuurlijk wel het liefst zonder dat je jezelf, de organisatie en de functie anders voordoet dan dat het in werkelijkheid is. Want anders weet je dat de kandidaat binnen de kortste keren weer weg is.

Tegelijkertijd wil je in het gesprek ook wel goed te weten komen wat voor vlees je in de kuip hebt en of de kandidaat geschikt is voor de functie. Dit is in een krappe arbeidsmarkt een spanningsveld. Maar geen paniek, wij leren je in deze training o.a. hoe je het gesprek goed opbouwt, waar de kritische momenten zitten en hoe je talentgericht kan interviewen. Je kan je hier inschrijven!

Beide workshops zijn apart van elkaar te volgen, maar zijn ook zeker aanvullend. Want als je dit goede vacaturetekst hebt geschreven, wil je toch zeker ook de volgende stap in het recruitmentproces onder de knie hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *