Loopbaanadvies vaardigheden voor HR & Recruiters

17 november 2023

9.30 - 17.00 uur

Alkmaar

495 euro

Ontdek de geheimen van effectieve loopbaanbegeleiding! In een snel veranderende markt, speel jij als recruiter, intercedent of HR-medewerker een cruciale rol. Leer hoe je het verschil maakt voor jouw kandidaat of medewerker en stijg boven de rest uit!

Tijdens deze training ga je leren hoe je jouw kandidaat of medewerker kunt begeleiden en adviseren op het gebied van loopbaanvraagstukken. Echt van meerwaarde zijn dus!

Simple Green St. Patrick's Day Instagram Post-6

De tijden zijn veranderd en daarmee de rol van recruiters. Het gaat niet langer om wat de kandidaat voor jou kan betekenen, maar wat jíj voor de kandidaat kunt betekenen. Met de juiste inzichten kun je jouw kandidaat begeleiden naar hun ideale carrièrepad - zelfs als ze dat zelf nog niet zien.

Veel kandidaten betreden de arbeidsmarkt met twijfels en onzekerheden. Ze zijn vaak onzeker over wat de volgende stap moet zijn of welk pad het best bij hun past. Dat is precies waar jij in beeld komt! Met de kennis en tools die je in deze training opdoet, kun je de kandidaat helpen om hun ware potentieel te ontdekken en te ontsluiten. Dit zorgt voor een betere match en een betere relatie met de kandidaat.

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-29
Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-114

Direct toepasbare tools

Deze uitgebreide training gaat niet alleen over het begrijpen van de theoretische kaders van loopbaanadvies, maar biedt ook praktische oefeningen en real-life scenarios. Door interactieve sessies, zowel in theorie als praktijk, krijg je de kans om je vaardigheden te verfijnen en je te positioneren als een onmisbare gids voor elke kandidaat die op zoek is naar hun volgende grote carrièrestap.

Of het nu gaat om het ontrafelen van de diepste carrièredrijfveren van een kandidaat, het bieden van waardevolle feedback, of het gebruiken van innovatieve tools en technieken voor loopbaanadvies, deze training bereidt je voor om een leidende rol te spelen in de carrière-ontwikkeling van je kandidaten.

Voor wie is deze training?

Of je nu een ervaren HR manager bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of iemand die nieuw is in het veld en wil leren van de besten, onze training staat open voor iedereen. We verwelkomen iedereen die zijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Deze training is gericht op recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, HR-adviseurs die zich bezig houden met werving en selectie. Ook is de workshop in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

20181205_20181205 - Moment Design-Bedrijfsfotografie-coaches & Trainers-door-Yvonne Ten Bruggencate_00613

Wat je gaat leren

✅ De kern van loopbaanadvies en het belang voor recruiters

✅ Duik diep in de psychologie van carrièredoelen

✅ Ontdek de kracht van motivatie, drijfveren en de invloed van persoonlijkheid

✅ Master de kunst van motiverende gespreksvoering, actief luisteren en feedback

✅ Praktische tools: van assessments tot persoonlijke ontwikkelplannen

✅ Effectieve loopbaangesprekken voeren die echt impact maken

Bedrijfsfotografie-Noord-Holland-voor-Verhelder-Talent-door-fotograaf-Yvonne-Ten-Bruggencate-11

De investering - en het rendement

Dit investeer je:

De kosten voor deze training zijn 495 euro voor de gehele dag exclusief 21% BTW. Schrijf je samen in met een collega? Dan krijgen jullie beide 10% korting.

Ook investeer je jouw tijd: de training duurt 1 dag, maar het verder inzetten en doorontwikkelen van jouw nieuwe vaardigheden vraagt ook na de training aandacht.

Dit levert het je op:

Het levert je een dag vol met inspiratie, kennis, tools en nieuwe vaardigheden op. Daarnaast ontvang je veel materiaal en naslagwerk wat je kunt gebruiken. Ook hebben we een heerlijke lunch en gezonde en minder gezonde versnaperingen voor je tijdens deze dag. En dan hebben het nog niet eens gehad over wat het je na de training gaat opleveren in je werk ;-).

Aan de slag met deze training? Schrijf je in!

Wil jij aan de slag met deze training? Schrijf je dan in! Wij geloven in de effectiviteit van kleine groepen. Vol is dus vol!

Na aanmelding ontvang je van ons alle informatie en de factuur. Na het voldoen van de factuur is jouw aanmelding definitief.

Weet je nog niet definitief of je kunt deelnemen? Laat dan evengoed hier jouw gegevens achter voor een optie. Geef dit aub aan in het opmerkingenveld.

Aanmelden